HKS V6i Sikkerhedsstøvle
  • HKS V6i Sikkerhedsstøvle

HKS V6i Sikkerhedsstøvle

2.350,00 kr.
Inkl. moms

HKSDK V6i Vinter Sikkerhedsstøvle. Vandtæt og kuldesikret ned til -30g

Testet i Grønland og Norge under ekstreme forhold.

Godkendelse: EN ISO 20345 S3, SRC, CI

Model: V6i

Size
St. Faver
Antal
In Stock

 

Security policy (edit with module Customer reassurance)

 

Delivery policy (edit with module Customer reassurance)

 

Return policy (edit with module Customer reassurance)

HKSDK model V6i er en opdateret version af den klassiske HKSDK sikkerhedsstøvle V6. Sikkerheden er i top med TECH-FIBER-sømværn, en let, men stærk tåkappe i TPA-plast og ekstra snudeforstærkning. V6i er 100% metalfri, hvilket gør, at der ikke dannes den såkaldte kuldebro, og den er uundværlig i det skandinaviske vintervejr: Den er foret med ThinsulateTM Ultra og derfor kuldesikret ned til ÷30° C, og den er udstyret med vandtæt lynlås i kombination med snørelukning, så støvlen kan strammes ekstra godt fast om benet og foden.

Kvalitet: 

Den innovative AquaCell®-membran sørger for, at støvlen er 100% vandtæt og åndbar, og forbedret stødabsorbering i indlægssålen gør, at komforten er helt i top.

Sålerne er af gummi, som modstår det kolde vejr bedst og er ekstra skridfast. Undgå at bruge tykke sokker i denne meget tekniske vinterstøvle, da tykke sokker eller bomuldssokker holder på fugten fra dine fødder.

En robust, smart sikkerhedsstøvle til det nordiske vintervejr i nyskabende design. Testet i Grønland og Norge under ekstreme forhold. Specifikationer: Tåbeskyttelse Ja, TPA-PLAST Sømværn Ja, TECH-FIBER Antistatisk Ja, ESD Skridfast Ja Olie-, syre- og benzinresistent Ja. Varmeresistent Op til 300°C Godkendelse EN ISO 20345 S3, SRC, CI

Farver: Sort

Størrelser: Fra 38 til 47

V6i